|
Grootkeukens Afdrukbare versie | Laatst bijgewerkt op
15.06.2016
Aantal missies |
Aantal operatoren |
5.012 |
5.001 |
De resultaten van de inspecties in horeca en gemeenschapskeukens zijn beduidend beter in bedrijven die beschikken over een gevalideerd autocontrolesysteem (ACS)
|
Aantal checklists |
Gunstige checklists |
Autocontrolesysteem bij grootkeukens, behalve kinderopvang |
2.870 |
85,7% |
Autocontrolesysteem bij kinderopvang |
878 |
86,6% |
Infrastructuur, inrichting en hygiëne bij grootkeukens, behalve melkkeukens |
5.018 |
77,8% |
Infrastructuur, inrichting en hygiëne bij melkkeukens |
71 |
98,6% |
Meldingsplicht |
3.789 |
98,9% |
Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) |
3.921 |
93,0% |
Totaal |
16.547 |
88,2% |
Details per type inrichting: infrastructuur, inrichting en hygiëne
|
Aantal checklists |
Gunstige checklists |
School |
1.457 |
74,5% |
Kinderopvang |
1.229 |
83,0% |
Rusthuis |
700 |
76,4% |
Ziekenhuis |
95 |
72,6% |
Gevangenis |
10 |
50,0% |
Andere grootkeukens |
1.527 |
77,9% |
Totaal |
5.018 |
77,8% |
Maatregelen
|
Aantal maatregelen |
Waarschuwingen |
1.453 |
Inbeslagnemingen |
5 |
Maatregelen ingevolge non-conformiteiten bij een andere operator |
16 |
PV’s |
89 |
Andere |
84 |
Totaal |
1.647 |
De resultaten van de inspecties op infrastructuur, inrichting en hygiëne (+6,2%) en van autocontrolesysteem (3,4%) zijn beter dan in 2014. |
|