|
Vervoer van levensmiddelen Afdrukbare versie | Laatst bijgewerkt op
09.06.2016
Aantal missies |
Aantal operatoren |
818 |
633 |
|
Aantal checklists |
Gunstige checklists |
Infrastructuur, inrichting en hygiƫne |
814 |
89,2% |
Meldingsplicht |
7 |
100% |
Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) |
6 |
83,3% |
Totaal |
827 |
89,2% |
Maatregelen
|
Aantal maatregelen |
Definitief beslag |
15 |
PV's |
17 |
Waarschuwingen |
64 |
Andere |
7 |
Totaal |
103 |
Deze resultaten zijn vergelijkbaar met deze van 2014.
De meest voorkomende niet-conformiteiten hadden betrekking op:
- het niet respecteren van de correcte temperatuur (10,4%),
- het onvoldoende reinigen van de vervoermiddelen en recipiƫnten gebruikt voor het vervoer van levensmiddelen (4,1%),
- de aanwezigheid van levensmiddelen die bedorven zijn, waarvan de uiterste consumptiedatum overschreden is of die ongeschikt zijn voor menselijke consumptie (0,9%).
|
|