| |
Vervoer van levensmiddelen Afdrukbare versie | Laatst bijgewerkt op
09.06.2016
| Aantal missies |
Aantal operatoren |
| 818 |
633 |
| |
Aantal checklists |
Gunstige checklists |
| Infrastructuur, inrichting en hygiƫne |
814 |
89,2% |
| Meldingsplicht |
7 |
100% |
| Traceerbaarheid (identificatie en registratie inbegrepen) |
6 |
83,3% |
| Totaal |
827 |
89,2% |
Maatregelen
| |
Aantal maatregelen |
| Definitief beslag |
15 |
| PV's |
17 |
| Waarschuwingen |
64 |
| Andere |
7 |
| Totaal |
103 |
Deze resultaten zijn vergelijkbaar met deze van 2014.
De meest voorkomende niet-conformiteiten hadden betrekking op:
- het niet respecteren van de correcte temperatuur (10,4%),
- het onvoldoende reinigen van de vervoermiddelen en recipiƫnten gebruikt voor het vervoer van levensmiddelen (4,1%),
- de aanwezigheid van levensmiddelen die bedorven zijn, waarvan de uiterste consumptiedatum overschreden is of die ongeschikt zijn voor menselijke consumptie (0,9%).
|
|