www.favv.be       FAVV - BUSINESSPLAN 2015-2017
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
FR NL



  Zoeken van A tot Z Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.05.2016

 
 
Op deze pagina kan de bezoeker snel beschikbare informatie terugvinden via trefwoorden.

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z



     
 
A
 
  Algemene Diensten
Auditcomité
Audit (Interne)
Autocontrole

  Top van de pagina
     
 
B
 
  Barometer dierengezondheid
Barometer plantengezondheid
Barometer voedselveiligheid
Barometers
Budget en beheerscontrole (B&B)
Budget

  Top van de pagina
     
 
C
 
 

Communicatie
Controle
Controlebeleid

Crisis


  Top van de pagina
     
 
D
 
  Diensten van de gedelegeerd bestuurder
Diervoeders
Distributie
Doelstellingen
Dotatie

  Top van de pagina
     
 
E
 
  Economische en sociale context
Enquête bij de consumenten
Enquête bij de operatoren
Enquête bij belanghebbenden
Europa

  Top van de pagina
     
 
F
 
  Financiering
Financiering (Dienst)
Fruit
Fytofarmaceutische producten

  Top van de pagina
     
 
G
 
  Gedelegeerd bestuurder
Groenten

  Top van de pagina
     
 
H
 
  Heffingen
Horeca

  Top van de pagina
     
 
I
 
  ICT
Inkomsten
Inleiding
Inspectiediensten
Inspectiefrequenties

Interne audit

  Top van de pagina
     
 
J
 
    Juridische dienst

  Top van de pagina
     
 
K
 
    Kwaliteit

  Top van de pagina
     
 
L
 
    Laboratoria
Logistiek

  Top van de pagina
     
 
M
 
  Management
Meldpunt voor de consument
Melk
Missie

  Top van de pagina
     
 
N
 
    Nationale Opsporingseenheid (NOE)

  Top van de pagina
     
 
O
 
  Oliën
Ombudsdienst
Oorsprong van het FAVV
Organogram
Organisatie

  Top van de pagina
     
 
P
 
  Personeel en Organisatie (P&O)
Personeelsplan
Preventie
Primaire productie
Procesmodel van het FAVV
Provinciale controle-eenheden (PCE’s)

  Top van de pagina
     
 
Q
 

  Top van de pagina
     
 
R
 
  Raadgevend Comité
Retributies

  Top van de pagina
     
 
S
 
 

Sociale economische en administratieve context
Strategische en operationele doelstellingen
Structuur


  Top van de pagina
     
 
T
 
    Technologische en wetenschappelijke evoluties
Toeleveranciers landbouw

  Top van de pagina
     
 
U
 
    Uitgaven

  Top van de pagina
     
 
V
 
  Vetten
Visie
Vlees
Voedingsindustrie
Voedselketen

Voorlichtingscel

  Top van de pagina
     
 
W
 
    Waarden
Wetenschappelijk Comité

  Top van de pagina
     
 
X
 

  Top van de pagina
     
 
Y
 

  Top van de pagina
     
 
Z
 
    Zuivelproducten
 
   
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

ONZE SITES : - FAVV Professionelen
- FAVV Consumenten
- De smiley
- Foodweb
- FAVV Enquêtes
CONTACT :
- De woordvoerders
- Provinciale controle-eenheden (PCE)
- Interne en externe laboratoria
- Het meldpunt voor de consument
- De ombudsdienst voor de operatoren