www.favv.be       FAVV - BUSINESSPLAN 2015-2017
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
FR NL DE EN



  Personeelsplan Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 22.04.2016

Meer dan tien jaar na zijn oprichting is het FAVV volwassen geworden. Het huidige personeelsplan is het resultaat van deze groei en hierdoor is het FAVV in staat de taken die hem werden toevertrouwd te vervullen.

Het personeelsplan is in de periode 2011-2014 niet significant gewijzigd. Het aantal voorzien VTE daalde licht. Vanaf 2015 zal het FAVV geconfronteerd worden met door de federale regering opgelegde besparingen en ziet dan ook zijn personeelsbudget gevoelig slinken.

Voor de eerst komende jaren werd een extrapolatie gemaakt van het budget en de invloed hiervan op het aantal personen dat het FAVV kan tewerkstellen. In vergelijking met het jaar 2014 dient het FAVV zijn personeelsplan met 97 VTE te verminderen in 2019. Deze belangrijke vermindering zal ertoe leiden dat er onvermijdelijke keuzes gemaakt dienen te worden inzake acties en activiteiten. Het FAVV zal prioriteit geven aan het personeel noodzakelijk voor de inspecties en controles, export en sensibilisering / opleiding / vulgarisatie. Dit zal enkel kunnen door een actief en dynamisch personeelsbeleid met waar nodig interne verschuivingen.


Evolutie van het personeelsplan


 
   
Notre mission est de veiller à la sécurité de la chaîne alimentaire et à la qualité de nos aliments, afin de protéger la santé des hommes, des animaux et des plantes.

NOS SITES : - AFSCA Professionnels
- AFSCA Consommateurs
- Le smiley
- Foodweb
- Enquêtes AFSCA
CONTACTS :
- Les porte-parole
- Les unités provinciales de contrôle (UPC)
- Les laboratoires internes et externes
- Le point de contact consommateurs
- Le service de médiation